Bli medlem -
gör ansökan här till höger.

Dalarö Båtklubb är en ideell förening. För att söka båtplats, delta i DBK Seglings tränings- eller tävlingsverksamhet eller barn- och ungdomssegling med vår ansvarsförsäkring, krävs att du är medlem.
Ny medlem betalar inträdesavgift 1000 kr (engångsavgift) och sedan en årsavgift löpande på 600 kr. Medlem i DBK Segling betalar enbart årsavgiften, men dessutom en årlig seglingsavgift på 500 kr.

Medlemsansökningar behandlas löpande och faktura skickas som bekräftelse på medlemskapet. Sökande som vill ha båtplats (anmälan är inte bindande) får först en offert på båtplats och om den sökande accepterar skickas faktura som bekräftelse på medlemskapet. När betalning skett är du medlem och datum för inbetalningen gäller i förekommande fall som könummer för permanent båtplats.

Typ av medlemskap

* Seniormedlem
* Familjemedlem, ingen inträdesavgift
(Maka/make eller sambo kan bli parmedlem till seniormedlem.)
* Juniormedlem, ingen inträdesavgift
(Juniormedlem är fn ungdomar som seglar. Erbjuds att bli seniormedlem det år man fyller 20 år och behöver då inte betala inträdesavgift)

Medlems- och båtplatsavgifter

Ansökan om medlemskap

Observera att din ansökan inte är bindande, men att uppgifterna nedan behövs för att kunna ge dig uppgift om vilka möjligheter du har att bli medlem och få båtplats samt få en offert på detta.

Ansöker du om familjemedlemskap, ange i så fall relation till medlem.

Välkommen att göra din ansökan. All betalning sker sedan mot faktura.