Klubbaktiviteter

Föredrag 2017-11-20

Måndag den 20 november hade vi en välbesökt klubbkväll  i Tullhuset.
Vi fick följa med Birgitta  Silfverhielm  från VINDOVATTEN på hennes segling till (och från:-)) Orkneyöarna och Skottland, 3200 sjömil i somras, bilder och berättelse som var enormt inspirerande.
Den som inte blir sugen att segla iväg långt och länge efter den kvällen är ännu inte född:-) Birgitta som är medlem i DBK har seglingskurser och andra kul projekt, surfa in på hennes hemsida och kolla.
Tack alla ni närmare 50 medlemmar som trotsade höstkylan och mörkret och kom till Tullhuset.
Klubbkänslan växer. Vi ses på höstmötet den 30 november i Tullhuset.

70-årsfest 2017-08-19

Bilder från en mycket trevlig och trivsam 70-årsfest för vår kära båtklubb.

Miljödag 2017-06-11

Idag lärde vi oss det mesta som finns att veta om septitankar och tömning av dessa.

Torrsättning 2016-09-24

Nu är 2016 års torrsättning igång! Och som vanligt är så skiner alltid solen på Dalarö.

Säkerhetsdag 2016-05-22

Näst sista söndagen i maj genomförde DBK en klubbdag med inriktning på Säkerhet. Intresset var stort och vädret gick inte att klaga på. Tack alla medlemmar som kom och tack till Presto, Mobline och Marindepån för fantastiska insatser.

Ett femtiotal medlemmar besökte Säkerhetsdagen. Och några hundar. Presto visar på effektiv släckning med vattensläckare. Även de minsta fick prova på att hantera brandsläckaren.

Dags för Presto att visa HLR (Hjärt-Lung-Räddning). Richard har fått fart på köket. Och uniformen är på plats. Den första nygrillade korven är färdig att serveras.

Stopp och back i maskin så har vi ett stycke Klubbordförande över bord. Plums. Med den nya säkerhetslinan från Mobline är inte en sådan något problem att hala hem.